Ράδιο Ένωση 97,3 FM
Live
XX:XX
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βοιωτίας στη Θήβα

Δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βοιωτίας στη Θήβα

DSΤη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Θήβα. Η απόφαση αυτή ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα στην όλη διαδικασία, ώστε να λειτουργήσει και στη Βοιωτία Κ.Π.Ε., όπως λειτουργούν σε όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Η απόφαση του Δ.Σ. λήφθηκε μετά από έγγραφη εισήγηση προς το Δήμο από τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας κ. Γκάρτζιο Γεώργιο και κ. Τζαμτζή Ηλία αντίστοιχα καθώς και τους υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης κα. Παπακώστα Αλεξία και κ. Κουντουριώτη Γεώργιο αντίστοιχα. Επίσης ανάλογες θετικές εισηγήσεις (για το ΚΠΕ στη Βοιωτία) έχουν υποβληθεί προς το Υπουργείο Παιδείας από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και από την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Το Κ.Π.Ε. προβλέπεται να εγκατασταθεί σε χώρους του κτιρίου του ΚΗΦΗ δίπλα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας. Επίσης για τις ανάγκες φιλοξενίας επισκεπτών- μαθητών θα διατίθεται ο δημοτικός ξενώνας στο Μοσχοπόδι.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί από το Δήμο ο πλήρης φάκελος που θα περιέχει όλα τα στοιχεία για να υποβληθεί στον Υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη προκειμένου να αποφασισθεί η ίδρυση και λειτουργία του Κ.Π.Ε. στη Θήβα.

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δείτε περισσότερα σε Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Λιβαδειά έδρα των μεταπτυχιακών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την Στερεά Ελλάδα

Μ.16 Ιουνίου 2015

Ο μεσαιωνικός Πύργος Σαιντ Ομέρ στη Θήβα….

Μ.15 Ιουνίου 2015

Προς κάθε κατεύθυνση το ηχηρό μήνυμα από το Δίστομο για δικαίωση των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας

Μ.12 Ιουνίου 2015

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ «Πνευματικές Περιπλανήσεις”

Μ.31 Μαρτίου 2015

Παραγωγικές οι Θεματικές Ενότητες της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Μ.30 Μαρτίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με επωνυμία «Ένωση Εργαζομένων στην εταιρία Αλουμίνιον της Ελλάδος», είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΡΑΔΙΟ – ΕΝΩΣΗ» Η ως άνω αστική εταιρεία ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1994 και το καταστατικό της έχει καταχωρηθεί νόμιμα στα βιβλία εταιρειών του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς με αύξοντα αριθμό 113/1994. Έδρα της εταιρείας ορίζεται η Παραλία Διστόμου και το κατάστημα αυτής θα στεγάζεται επί της οδού Νηρέως 58. Σκοπός της εταιρείας είναι η ίδρυση και λειτουργία ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στο Νομό Βοιωτίας, που θα καλύπτουν με τις εκπομπές τους σ΄ όλο το Νομό αυτό και ειδικότερα στην περιοχή της Παραλίας Διστόμου της Επαρχίας Λιβαδειάς, όπου και η έδρα της εταιρείας, θέματα που ανάγονται στην εξυπηρέτηση των εργαζομένων γενικά, στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος, καθώς και στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη όλου του κοινού της περιοχής. Σκοπός της εταιρείας είναι επίσης η ερεύνα και η μελέτη διαφόρων εργασιακών θεμάτων, καθώς και η διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων, εκδηλώσεων, εκθέσεων, προγραμμάτων κ.λ.π, που θα αφορούν στα παραπάνω πεδία έρευνας και μελέτης.


Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

© 2018 Ράδιο Ένωση 97,3 FM. Σχεδιασμός & Φιλοξενία Ιστοσελίδας SugarWeb Design